»Straight and narrow, please«

Solen brager ned, og efter en 45 minutters tur i undergrunden fra Heathrow Airport til Piccadilly Circus er det ikke elegante herremodeforretninger, der trækker. Svedmærkerne under armene er på størrelse med Texas og en duft af mand-efter-maraton hænger i hælene på mig. Men der er ingen vej uden om. Sagen er den, at jeg skal giftes. For at blive ekviperet standsmæssigt til den store dag, er jeg taget til London i et par dage med et indkøbsbudget på omkring 15.000 kr.

Jeg kunne spare en formue ved at gå ned i den lokale genbrugsforretning og nappe en 70er-smoking i lysegrøn med en svulstig krølskjorte. Men det ville forudsætte, at broderparten af bryllupsgæsterne ankom i folkevognsrugbrød med »peace«-symboler malet i lilla på siden. Et scenario, der er overvejende ikke-sandsynligt. Så er der den friske hvide hør-sag og et par hyttesko i knækket hvid. Det virkede for Don Johnson i Miami Vice, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan slippe af sted med det så elegant som Don. Programmet siger kirke, reception og fest, og bruden, fornemmer jeg, er ude i et omfangsrigt hvidt kjolearrangement. Så de pubertære løsninger er udelukket…

 

LÆS HELE ARTIKLEN PÅ FRI.DK – http://www.fri.dk/livstil/%C2%BBstraight-and-narrow-please%C2%AB

One thought on “»Straight and narrow, please«

  1. Underholdende artikel Henrik. Havde helt glemt den, men gensynet var fornøjeligt. Godt at se du er kommet godt i gang med at blogge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s