Coupé med kuperede præstationer

Så skal der sparkes noget prøjserbagdel. Renault Megane Coupe 2.0 Turbo med 180 hestekræfter er et målrettet fransk nyreslag mod klasselederen Volkswagens Scirocco. En tredørs Coupe med smæk for de sportslige skillinger og et modigt design med en tydelig fransk undertone.

Flot form uden funktion

Især de skarpe ydrelinjer dækket med et lag kobberfarvet metallak, gør Megane Coupé til lidt af en opmærksomhedsmagnet. Den sætter ikke sit lys under en skæppe. Hvilket også ville være stærkt unaturligt taget de franske aner i betragtning. Forfra ligner den sin fem-dørs navnebror, mens bagdelen er helt sin egen. Bagrudens form og mødet med bagerste siderude gør sig fabelagtigt udefra. En detalje, der helt sikkert har affødt selvfede kommentarer på Renaults tegnestue over en lunken cafe au lait og en sprød morgencroissant…

Læs hele testen her: http://koege.lokalavisen.dk/article/20090414/ARTIKLER/885573664/1554

En toliters fransk turboraket med 180 hk

En toliters fransk turboraket med 180 hk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s