AARRRGHR %&#¤””%?**^:-((((((

Gæt hvem der nakkede undertegnede i økokørsel. Yes – Le Mans legenden Tom Kristensen. Han pinte 17.7 liter ud af en liter Shell FuelSave mod mine 16.2. Sådan noget forkromet og forbandet osv….

Tom Kristensen og Shell PR-fyr og passioneret Liverpoolfan Steve Shea - på vej ud på økoafklapsningen af blogejeren...

Tom Kristensen og Shell PR-fyr og passioneret Liverpoolfan Steve Shea - på vej ud på økoafklapsningen af blogejeren...

Er dog en lille trøst at pige fra Singapore med kikset håndtaske fik 23.3 kilometer ud af sine anstrengelser. Kan man ikke selv slå legenden, så må man hvile i, at det handler om held mere end talent qua frk. første-gang-jeg-kører-manuel-og-venstre-styret-bil fra Singapore…

Efter 3 dage i selskab med Shell og Tom K. fik jeg endeligt mit interview med manden selv. Ikke at vi ikke havde haft masser af motorsnak i transferbusser og over morgen og middagsmad – men ikke det officielle interview Shell havde lovet. Det lykkedes først efter vi havde lagt ecomarathon og Shell omklamrende og bureaukratiske PR-cirkus bag os. Mellem motorerne på en SAS-flyver fra Tegel til Kastrup. Manden er et omvandrende Le Mans leksikon for den uindviede. På trods af et vanvittigt program og en transfer i Kastrup direkte til Fomel 1 i Barcelona signalerer han overskud på den udefinerbare jeg-har-vundet-Le-mans-8-gange-men-har-stadigvæk-dyb-respekt-for-løbet-måden. Respekt herfra for det. Også selvom han krøllede mig i økokørsel… 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s