Audi TT RS og Polo-præsentation på Sardinien

Tirsdag går turen til Sardinien hvor den nye Polo skal testes til Berlingske/Auto Bild

Tirsdag går turen til Sardinien hvor den nye Polo skal testes til Berlingske/Auto Bild

Ny Polo afløser trykimprægneret plankeværk

Har en af de uger foran mig, som de fleste automobilnørder drømmer om. Tirsdag morgen går turen til Sardinien, hvor VW præsenterer den nye Polo for pressen. Skal af sted for Berlingske/Auto Bild og glæder mig. Den ser sprød og maskulin ud, og kan givetvis igen placere Polo som en populær mini.

Volkswagen har i hvert fald brug for forstærkninger i rækkerne under Golf. Den nuværende Polo har personlighed som et trykimprægneret plankeværk, og kun i den sporadiske Cross model viste den sin berettigelse som juniorgolf.

Og VW ’s allermindste har jeg kun hovedrysten til overs for. Fox er keeeedelig, for dyr, støvsuget for noget der kunne minde om teknologiske landvindinger og så får den Polo til at minde verdens mest sexede måde at adskille to parcelhushaver på.

Så glæder mig til at stifte bekendtskab med den nye Polo

Torsdag er det speederpedalen i den nye Audi TT RS der skal smage kærligheden fra en udjogget Adidas sneaker (foto - csp)

Torsdag er det speederpedalen i den nye Audi TT RS der skal smage kærligheden fra en udjogget Adidas sneaker (foto - csp)

Audi TT RS for fuld damp

På torsdag bliver det dog endnu bedre. Her er det den nye über TT med efternavnet RS der skal ligge lædersæde til min fintfølende skribentbagdel. Plus 300 hestekræfter og firehjulstræk. Først et stræk på almindelig vej fra Köln til den gamle Formel 1 bane Zolden i Belgien, og så for fuld udblæsning på den lukkede bane. Tror ikke jeg behøver smøre tykkere på…

Læs om både Polo og Audi TT RS her på bloggen i løbet af den kommende uge!

8 thoughts on “Audi TT RS og Polo-præsentation på Sardinien

 1. Det lyder bare rigtig fedt 😀
  Lige til den nye Polo, jeg synes at designet ligner den nye golf alt for meget. Selvom det er fedt design VW har fået, så behøver de da ikke at kopiere det 100 %..

  1. Hej MArtin,

   Tak for kommentaren. Er tilbøjelig til at give dig ret i, at den ligner golfen meget, men er ikke nødvendigvis enig i, at det er en dårlig ting. Golfen trækker på nogle linjer fra den fabelagtigt vellykkede Scirocco, og det er de samme træk vi ser omkring Polo’ens lygter. Derudover har den nye Polo fået noget af Golfens ‘chunkyness’ så ikke den virker så skrøbelig og feminin længere. Så vi er enige om, at VW ikke får nogle priser for nytænkning i den nye Polo, men set i forhold til konkurrencen og den nu udgående Polo er den vellykket.
   P.S. – tjekkede lige kreativblog i går. Spændende læsning!

 2. Jeg kan godt se dine pointer, og det er sikkert også, hvad VW har tænkt. Men jeg synes at VW skal passe på med at blive for ensrettede i deres designs. Men den nye polo skal nok få succes! Der er sikkert mange der vil gå hen og købe en bil, der ser dyrere ud end den er 😀 Nu ved jeg dog ikke hvad prisen går hen og bliver i forhold til de andre biler i dens klasse.

  Og det lyder godt, at du kan lide bloggen 😀 Det samme gælder om din her!

  1. Det vil jeg saftsusme have mig – altså en god tur;-)
   Mht. project drengeroev 2.0 – tror du nogle af de gamle sponsorer er game? Bare fordi du ikke kan trille med til sep., er du helt 100 procent velkommen på holdet. Der kan jo komme flere bangerrallies;-)

   1. Tjo, mon ikke der var en enkelt eller to.. Jeg tror at finanskrisen har sat sig på det fleste, men man kan jo altid høre. Jeg har forøvrigt hørt om danskere, der deltager i år. Vistnok på Krakow-ruten. Men om det er vores gode indflydelse, ved jeg ikke…

 3. Det lyder sga lækkert sådan at komme en tur til Sardinien og ligge og køre i sportsvogn. Du siger til hvis du får brug for en Co-driver eller en afløser eller en automobilfilosof.

  1. Ja det er decideret fremragende! Hvordan står det ellers til? Skulle vi ikke snuppe en kop mokka på lørdag?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s