På Estoril og køre ny 911 Turbo

Fuck den er vild. Porsches nye 911 Turbo med modelbetegnelsen 997 Turbo II. Var i Portugal til præsentationen af den i weekenden, og med 500 hestkræfter og 650 Nm er det noget af en potent pakke Porsche har skruet sammen.

911 Turbo ved Atlanterhavet i Portugal. Lige efter en serie seriøse accelerationstests...

911 Turbo ved Atlanterhavet i Portugal. Lige efter en serie seriøse accelerationstests...

Prøvede både en coupe med 6-trins manuel gearkasse og en cabriolet med porsches 7-trins PDK dobbeltkoblingsgearkasse. Og selvom den sidste med PDK er mere potent, faldt jeg mere for den manuelle. Har aldrig rigtigt sat pris på automatgearkasser med deres padler og knapper. Så hellere en stram manuel hvor man selv er 100 procent i kontrol med tingene.

For at gøre en lang historie kort er seneste 911 Turbo med til at cementerer min entusiasme for det sydtyske mærke. Bliver mere og mere Porschemand for hver gang jeg er bag rattet på en af superbilerne fra Stuttgart. Kom ikke i nærheden af topfarten på 312 km/t, men accelerationen fra 0-100 klarede cabrioleten på 3,4 sekunder, mens coupeen med manuel skulle bruge 3,7 sekunder. Fuck hvor vildt. Længere behøver konklusionen ikke at være.

En hel almindelig søndag formiddag på job...

En hel almindelig søndag formiddag på job...

Læs hele historien fra Estoril i 16. udgave af Auto Bild Danmark eller i biltilægget i Berlingske tidende en af de kommende søndage 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s