Mini: Gaven der giver og giver…

Mini får mig altid til at smile. Og det gælder også den nye. Den ligner den gamle, men den er blevet større og teknikken af ny fra ende til anden. Prøvede først Cooper S med den to-liters turbomaskine på 192 hk. Den var som forudset sjov. Men Cooper med den 3-cyl. 1,5 liters turbo med 136 hk, er i virkeligheden lige så sjov – og markant billigere. Og jeg er sikker på, at når jeg kommer bag rattet på både diesel-udgaven og den mindste benzinudgave, vil mit automobilhjerte banke lige så stærkt. For det er det Mini kan. Den leverer køreglæde og er sjov – lige meget hvilken motorversion den lander i. Hemmeligheden er et fantastisk styretøj, lavt tyngdepunkt og hjulene helt ude i hjørnerne af bilen. Simpelt og effektivt. Den minder på mange måder om Anette Wilhelmsen – dengang hun stod i spidsen for SF. Den er det underholdende indslag, der bare bliver ved med at give…

 

Læs min test af Mini Cooper i berlingske her: http://bilen.dk/biltests/2014/05/idealminien/

 

Den helt nye Mini Cooper årgang 2014

Den helt nye Mini Cooper årgang 2014

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s