Bilen der nægter at dø…

Opel Corsa er øjensynligt ikke til at tage livet af. Selvom den efterhånden ligner noget, der beder om det. Mens konkurrenterne har lanceret sprit nye b-segment minibiler, så kører Corsaen videre på ryggen af en konstruktion fra 2006. Selv Fiat Punto – der ellers er kendt som b-segmentets gamle dreng – er en nyere kontruktion. Men Opel holder fast, uden dog at sidde helt fast. En serie nye motorer skal give Corsa nyt liv, og jeg havde fornøjelsen af den turbomotoriserede 1,4’er med 120 hk i topversionen Sport. Den lignede enhver mekanikerlærlings våde drøm som den stod i skrigende gul med hele OPC-line stylingpakken. Men ak og ve. Køreoplevelsen ville skuffe mekanikerlærlingen. Motoren føltes flad og så var den uhyggelig tørstig for en bil der på papiret præsterer 18,2 km/l. Det blev et: “mest nej” herfra til den frisk motoriserede knark, og med et prisskilt på testbilen, der trillede kækt forbi de 200.000 kr., røg den sidste gnist af passion for Corsa. Så Opel: få fingeren ud af røgkanalen, og stik os nu en ny Corsa. Navnet og modellens historie fortjener bedre…

 

Læs hele teste af Opel Corsa 1,4 Sport her: http://bilen.dk/biltests/2014/05/opel-corsa-mangler-krudt/

 

Kabinen er trist og sovset ind i hård og billig plast

Kabinen er trist og sovset ind i hård og billig plast

10WEEcorsa4

 

Det rapsgule lyn - der så viste sig ikke rigtigt at være et lyn...

Det rapsgule lyn – der så viste sig ikke rigtigt at være et lyn…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s