Oslo-cruise med stil – hvem havde troet det!

For et par uger siden var jeg på en pressetur til Norge. Den startede med et Oslocruise. Min familie har i årevis haft en forkærlighed for festbåden til Oslo. Og turen har hængt mig en halv alen længere ud af halsen, for hver gang jeg er påmønstret. Så det var med bange anelser, jeg trillede ombord med min trolley. Men ohøj. Er øjensynligt endnu ikke for gammel til at blive overrasket.

 

Læs hele historien her: http://www.b.dk/rejseliv/stilet-cruise-til-oslo

 

Oslo

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s