Discount på den feeede måde!

Dacia. Smag på navnet. Det smager af discount. Og det er lige præcist hvad det er. Discount. Men det er discount på den fede måde. Som Netto. Ikke som BIVA. Du får hvad du ser, og ikke hverken mere eller mindre. Biler som den her testede Dacia Duster prøver ikke at være smart. Den er hvad den er, på en minimalistisk tiltalende facon.

Nu har jeg haft fornøjelsen af hele arsenalet af Dacia biler. Den billige Sandero, den rummeligt Lodgy, den praktiske Logan MCV og nu den højbenede og offroad disponerede Duster. De har alle deres salgsargument – udover pris. Men det er altid mest plads til pengene (LODGY), mest bil til pengene (SANDERO) og nu mest offroad til pengene (DUSTER). Så en slags discount med en bonusfeature.

Tilfælles har de dog alle, at de er bundærlige. Og det er besnærende. JEg ville aldrig nogensinde blive fanget bag rattet på en Dacia Sandero, Lodgy eller Logan. Det er de simpelthen for utjekkede til – for mig og mit skrøbelige image:-) Men det er et marked for dem. Ingen tvivl om det. Og mht. Duster – den kunne jeg faktisk godt se mig selv i på et tidspunkt…

Nå – men læs hele min anmeldelse af Dacia Duster 1,2 TCe med tohjulstræk og 125 turboheste her: http://bilen.dk/biltests/2014/04/endnu-en-aerlig-rumaener/

 

Når den siger, at den er ved at løbe tør, så mener den det. Meget bogstaveligt. Understreger den ærlighed:-)

Når den siger, at den er ved at løbe tør, så mener den det. Meget bogstaveligt. Understreger den ærlighed:-)

 

Og sådan ser Duster ud i fuld PR-krigsmaling:-)

Og sådan ser Duster ud i fuld PR-krigsmaling:-)

Simpel, rå og underligt charmerende...

Simpel, rå og underligt charmerende…

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s