Med TAP til Portugal – 4 ud af 6 stjerner

Rute: København – Lisabon

Dato: 23 maj 2014

Stjerner: 4 ud af 6

OVERORDNEDE INDTRYK: TAP er Portugals nationale luftfartsselskab. Som sådan nyder det en vis monopolstilling, og det virker konsekvent negativt afsmittende på serviceniveauet. Men bortset fra et par eksempler på det flyvende servicepersonales legendariske evne til at overhøre forespørgelser, der ikke matcher deres punkt på dagsordenen (mere vand når de serverer mad, eller om de kan tage en tom kop med, når de er på vej ned efter salgsvognen…), så fungerer de upåklageligt i luften.

Som en del af STAR ALLIANCE flyver de fra finger B i Kastrup, og det er altid en fornøjelse at starte flyveturen uden at slide et par såler op på at trave ud til enden af A-fingeren, eller skulle med en bus fra kældergatene i finger C.

PLUS: De har rigtig mad med i prisen, og tro det eller lad være, men bestikket er rigtigt stålbestik. Imponerende i en tid hvor Lufthansa disker op tørre smøreostboller og SAS kun kan svinge sig op til en kop Nescafe på husets

MINUS: Online Check-in var nede i døgnet op til afgang. Det betød ekstra ventetid i lufthavnen og et vækkeur stillet en halv time tidligere end ellers. Det duer ikke i 2014. IT-skal gøre livet lettere og ikke stjæle din nattesøvn.

Grej - det var sådan en klassisk Aitbus A320

Grej – det var sådan en klassisk Aitbus A320

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s