En fin uge truer

Sidder og er ved at lægge sidste hånd på næste uges program. Skal til England i fem dage, og programmet er pakket med godter. Det bliver hårdt, sjovt og intenst. Men det er essensen, af det jeg laver. Og der kommer med garanti en stribe spændende historier ud af det. Også her på bloggen. Så følg med!

Mandag står den på afhentning af Jaguar XJ i Heathrow, og et besøg på det store RAF museum i Nordlondon.

Tirsdag kører jeg til Portsmouth og besøger Royal Navys museum, hvorefter turen går til the Goodwood Estate.

Onsdag er det fabriksrundvisning hos Rolls Royce og en testtur i deres nye Wraith Coupe.

Torsdag er der veteranhygge på programmet, med en tur rundt i the Cotswold i en Triumph TR6 fra 1974.

Fredag er jeg tilbage syd for London, hvor jeg har nogle timer i en Caterham Seven 160 – den nye juniormodel med 80 hk. Derefter går turen tilbage til Heathrow, hvor Jaguar får deres XJ tilbage, og jeg flyver hjem igen.

Det er en af den slags uger, der gør mig ubeskrivelig taknemmelig over mit job. For kan man ønske sig mere end en uge med ting, der får nysgerrighedens mundvand til at springe af forventningens appetit og glæde? Historie, biler og Storbritannien. What’s not to like? Som med alt andet er der kun én måde at gøre det bedre på: ved at tilsætte alkohol og smukke kvinder. Men min kone skal til Grækenland i den uge, så det bliver først når jeg kommer hjem. Men så er der også noget at se frem til, når drømmeugen går på hæld…

 

 

Den bliver sjov. Caterhams lille spradebasse, der runder mit femdages visit I UK af.

Den bliver sjov. Caterhams lille spradebasse, der runder mit femdages visit I UK af.

Min onsdagsdate - fyrtånrsmodellen hos bilindustriens fyrtårnsmærke - Rolls Royce Wraith

Min onsdagsdate – fyrtånrsmodellen hos bilindustriens fyrtårnsmærke – Rolls Royce Wraith

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s