Bentley nu som miljøaktivister???

Lige så relevant i dag, sim da jeg postede den første gang for flere år siden…

Kuffert og Koerehandsker

Det stolte og traditionsrige britiske luksusmærker (der dog er ejet af VW) Bentley har netop modtaget et prestigefyldt miljøcertifikat fra Tysklands motor transport myndigheder. Baggrunden er, at 85 procent af en ny Bentley nu kan genanvendes når bilen skrottes.

Den gudesmukke Continental Supersports med W12 motor og 621 hestekræfter er en fabelagtig bil, men næppe guds gave til de druknene babyisbjørne ved Nordpolen?

Det er naturligvis prisværdigt at også Bentley gør en indsats for miljøet. Når nu kunderne har trillet et par hundrede tusind kilometer i deres Continental Supersports med W12 motor og 621 hestekræfter. Hygget sig med en topfart på over 300 km/t og gjort flittig brug af bilens lynhurtige accelerationsevne der giver den en 0-100 km/t tid på 3.9 sekunder. Så er det rart at vide, at 85 procent af bilen kan genbruges i plasthavemøbler og som isolering. Eller er det?

Et paradoks

Det virker ærligt talt som et paradoks, at en producent af fremragende og højtydende sportsvogne, der er bygget til at fyrer brændstof af i en fart der får en…

View original post 294 more words

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s