VIDEOTEST: Skoda Yeti og fædreråd…

Her er en lille video fra i vinters. Jeg havde lånt den faceliftede Skoda Yeti, og ville ud i skoven og have lidt mudderspas, i det område min far gik at skovede i. Det kunne være gået grueligt galt. Men det gjorde det ikke. Takket være min far.

Se videoen her: http://www.b.dk/tech/i-skoven-med-skoda

Denne video var også første forsøg med en 100% egenproduktion. Det er iPhone og iPad det hele. Ingen mikrofoner eller dyre kameraer. Blev egentligt ganske fornuftigt – også takket været Anders klipning på Berlingske.

Udover turen i skoven var indtrykket af Yeti overvejende positivt. Den ser godt ud, køre udemærket og er uhyre rummelig. Prisen for testbilen med firehjulstræk og den stærke to-liters dieselmaskine, bliver dog for høj da den flirter med de 400.000 kr. Men man får samme kække design og en udemærket lille TSI benzinmotor til omkring 250.000 kr., og så er Yeti besnærende. Eneste oplagte alternativ er Dacia Duster, der er billigere men også føles sådan.

Den grovkornede Yeti i skoven - klar til spas. FOTO: H. Dreboldt

Den grovkornede Yeti i skoven – klar til spas. FOTO: H. Dreboldt

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s