Kan Mitsubishi overleve?

Japanske Mitsubishi har det svært i Danmark. Rigtigt svært. Sidste år solgte mærket 76 biler. Det er færre end den lokale Volkswagenforhandler solgte af Up’er sidste år. Og Mitsubishis krise er ikke så underlig. Modelprogrammet stinker som fordærvet fisk, og priserne er ikke engang attraktive.

ASX er blevet faceliftet, men er ikke sikker på, at det er nok, til at løfte Mitusbishi ud af deres danske salgstornerosesøvn...

ASX er blevet faceliftet, men er ikke sikker på, at det er nok, til at løfte Mitusbishi ud af deres danske salgstornerosesøvn…

Men nu skal det være slut med de fattige resultater. Mitsubishi i Danmark gearer op og går i offensiven. Nye modeller og nye priser skal sammen med aggressiv markedsføring, bringe dem tilbage i spillet om kundernes gunst.

Den nye Space Star til 90.000 kr., bliver knald eller fald bilen for Mitsubishi. De udenlandske anmeldelser har været piv ringe, men måske pris og plads kan gøre den attraktiv i DK. For det er den der skal redde Mitsubishi i DK

Den nye Space Star til 90.000 kr. bliver knald eller fald bilen for Mitsubishi. De udenlandske anmeldelser har været piv ringe, men måske pris og plads kan gøre den attraktiv i DK. For det er den der skal redde Mitsubishi i DK

Jeg har testet den faceliftede Mitusbishi ASX, og du kan nedenfor læse, hvor meget jeg tror på planen. For på verdensplan går det forrygende for Mitsubishi. Jeg er bare ikke sikker på, at de kommer rigtigt tilbage i Danmark. Læs her i min artikel og analyse i Berlingske, hvorfor:

http://bilen.dk/biltests/2014/06/to-sider-af-samme-japanske-sag/

Den faceliftede ASX er fin, men den kan ikke løfte Mitsubishi ud af suppedasen alene.

Den faceliftede ASX er fin, men den kan ikke løfte Mitsubishi ud af suppedasen alene.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s