Lørdagslir: VIDEO af BMWs smukkeste model

Jeg har efterhånden mere end almindeligt svært ved at gennemskue BMWs modelprogram. Især i området omkring 3-serien. De har flere bud på en sportslig bil med plads til fire voksne, end økohippierne har ideer til at få bilisterne ud af byen.

Lad mig remse listen af BMW-modeller op: Der er den almindelige 3-serie til de uopfindsomme, 3-serie Touring til dem med ekstra pladsbehov, 3-serie GT til dem med lange ben, 4-serie coupe til dem der kan nøjes med to døre og 4-serie cabriolet til dem, der vil have luft i håret. Så burde alle tænkelige muligheder være udtømt.

Bilen ingen umiddelbart har brug for, men som i min optik er den smukkeste af de mellemstore BMWer - BMW 435i Gran Coupe

Bilen ingen umiddelbart har brug for, men som i min optik er den smukkeste af de mellemstore BMWer – BMW 435i Gran Coupe

Men nej. Nu har BMW besluttet at lave en fire-dørs udgave af deres to-dørs coupe. Den hedder 4-serie Gran Coupe. Jeg testede den i Danmark for et par uger siden, og jeg er solgt. Se videoen og hør hvorfor:

http://www.b.dk/livsstil/smuk-ny-bmw-gran-coupe-skaber-modelforvirring

BMW 435i Gran Coupe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s