Nuuk du er cool!

Var i Grønland sidste efterår, og blev blæst sidelæns af den nordatlantiske del af kongeriget. Især Nuuk viste sig forbløffende fascinerende og cool. Og selvom jeg ikke kom hele vejen omkring byens mange muligheder (hvilken en gnaven læser af nedenstående artikel gjorde mig opmærksom på), så er her hvad jeg oplevede i byen, der blev gundlagt af den gale norske præst Hans Egede (han blev aldrig diagnosticeret, men tjek hans livsbane, og han må have haft en eventyrlig skrue løs. På den fede måde…).

Folk på Grønland er varme og uhyre kreative...

Folk på Grønland er varme og uhyre kreative…

Læs hele artiklen om mit visit i Nuuk her: http://www.b.dk/rejseliv/nuuks-mange-modsaetninger

Og så vil jeg da lige slå et slag for Air Greenland, der leverede noget af den bedste service jeg har oplevet i 30.000 fod, og det kom der denne klumme ud af: https://dreboldt.wordpress.com/2014/07/09/opgor-med-sure-afdankede-stewardesser/

God læselyst!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s