STEM NU: Årets Bedste Mikro- og Mini-bil

“Årets Bedste Biler 2014” er kåringen, hvor DU kan få indflydelse på, hvilke biler der skal være klassevindere i 2014. Til dagligt slår jeg mine folder i Pilestræde hos Berlingske Media, og vi kårer hvert år den bedste bil i hver af de syv mest solgte bilklasser i Danmark. Syv afstemninger, syv finaler og syv biler, der til sidst kan pryde sig med titlen: Årets Bedste 2014!

I de syv finaler deltager sidste års vindere automatisk. Men i finalen skal sidste års vinder op imod to udfordrere fra samme bilklasse, og det er her DIN stemme kommer ind i billedet. For på bilen.dk findes udfordrende via en onlineafstemning, og i denne uge er det finalisterne i mikro- og mini-klassen der stemmes om.

Vi har altså valgt et felt af potentielle udfordrere, men det er DIG og DIN stemme der afgør, hvilke biler vi som redaktion skal stemme mellem i finalen. Og de første afstemninger er igang.

Sidste års vinder af Årets Bedste Mikrobil blev VW Up med trillingesøskende. I år bestemmer du, hvem den skal udfordres af i finalen!

Sidste års vinder af Årets Bedste Mikrobil blev VW Up med trillingesøskende. I år bestemmer du, hvem den skal udfordres af i finalen!

I Mikroklassen er sidste års vinder: Volkswagen Up (Sammen med Seat Mii og Skoda Citigo) selvskreven i finalen. Men de to udfordrere skal findes, og lige nu ligner det Hyundai i10 og Toyota Aygo (der er identisk med Peugeot 108 og Citroën C1). Stod det til mig SKAL den nye Renualt Twingo også i finalen (læs min Twingo-test her: https://dreboldt.wordpress.com/2014/08/30/baghjulstraek-og-haekmotor-til-under-100-klik/).

Men det er JER og ikke MIG, der bestemmer, hvem der kommer i finalen, hvor mine kollegaer og jeg så skal finde en vinder. Så gå ind og stem på din favoritfinalist i mikroklassen her: http://bilen.dk/bilnyheder/2014/09/aabb-mikro/

I 2013 vand Renault Clio titlen som "Årets Bedste Minibil", men hvem skal den forsvare titlen overfor i 2014? Polo, Fiesta, 208 eller BMWi3? DU bestemmer...

I 2013 vand Renault Clio titlen som “Årets Bedste Minibil”, men hvem skal den forsvare titlen overfor i 2014? Polo, Fiesta, 208 eller BMW i3? DU bestemmer…

I Miniklassen var det Clio der vandt i 2013. Men i år er nye konkurrenter som Mini Cooper, den kraftigt faceliftede Toyota Yaris og BMW i3 kommet til. Alligevel ser det ud til, at det bliver den faceliftede Volkswagen Polo og den velmotoriserede Ford Fiesta, der følger den i finalen. Men det kan stadigvæk ændre sig. Jeg er personligt vild med BMW i3, og det den byder ind med af innovative hybridløsninger, til en pris der bringer den indenfor rækkevidde af de fleste danske bilkøbere.

Så gå ind og stem på din favortitfinalist til Årets Bedste Minibil 2014 her: http://bilen.dk/bilnyheder/2014/09/aabb-mini/

God afstemning – resultatet ligger klar på fredag, og så er det to nye finalister der stemmes om. Sådan fortsætter det de næste par uger på bilen.dk, så FØLG MED!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s