WEB-TV: Se den nye Mercedes AMG C63

En af de biler jeg har glædet mig mest til på Paris Motorshow, er den nye Mercedes C63 AMG. Den gamle AMG-udgave af Mercedes C-Klasse var en voldsom herre, med små 500 hk fra den klassiske 6,2 liters V8 benzinmotor. Den nye C-Klasse deler motor med den kommende Porschedræber Mercedes AMG GT, og det betyder, at i S-udgaven yder den over 500 hk. Og så kan jeg givetvis godt leve med, at motoren “kun” er på 4 liter og har turboladning.

Den ligner en Taxi, men med 510 hk i S-udgaven, er C63 AMG s-model freaking vanvittig og skræmmende på een og samme tid...

Den ligner en Taxi, men med 510 hk i S-udgaven, er C63 AMG s-model freaking vanvittig og skræmmende på een og samme tid…

Ved præsentationen af bilen stod det klart, at basis C63 får 476 hk, mens s-udgaven får 510 hk. Det er i sig selv vanvittigt. Og hvor s-udgaven af storebroder E-Klasse AMG har fået firehjulstræk til at tøjle kræfterne, så holder C63 fast i baghjulstrækket. Også i s-udgaven. Og alligevel skulle den ramme 100 km/t på fire sekunder.

Det bliver decideret sindsygt at komme bag rattet, og det virker som om, at selvom AMG har begået en serie halvlamme vogne på det seneste – og her tænker jeg på A45 AMG, CLA45 AMG og GLA45 AMG, der ikke har ur-AMG’ernes vildskab, så har de genfundet deres mojo med C63. Tør vi sige at brølaberne er tilbage hos Mercedes? Ja det tror jeg nok vi gør!

Se videoen fra Paris Motorshow her: http://www.b.dk/tech/broeleaber-fra-mercedes

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s