WEB-TV: BYG DEN SÅ VW. NU!!!

Motorshows byder altid på en parade af konceptbiler. Biler der viser, hvordan bilerne på gaden kunne se ud, hvis ikke det var for produktingeniører og nævenyttige talknusere. Sådan sat på spidsen. Paris Motorshow 2014 var ingen undtagelse.

Især franskmændende var fremme i hytteskoene med konceptbiler, der viste hvilken retning Citroëns DS-brand bevæger sig og en outreret Peugeot Quartz, der skulle gemme på designelementer til en ny 3008.

XL Sport er kun et koncept, men hvor ville Volkswagen dog sparker røv, hvis de satte den i produktion!

XL Sport er kun et koncept, men hvor ville Volkswagen dog sparker røv, hvis de satte den i produktion!

Min personlige favorit var dog Volkswagen XL Sport. Et sportsligt koncept baseret på økoøsen XL1, der kan kører 100 km på en liter diesel. Det kan XL Sport med garanti ikke. For istedet for det langhårede hybridsystem har den fået en omdrejningstosset 1.200 cm3 Ducati motorcykelmotor under motorhjelmen. Den spinder glad op til over 11.000 o/min, leverer 200 hk og pisker den strømlinede to-personers sportsvogn til 100 km/t på under 6 sekunder. Topfarten er opgivet til 270 km/t, mens vægten uden fører lander på 870 kg.

Den er smuk forfra, men bagfra er den decideret forførende. Med lige dele old-school gruppe C streger og en snert Maserati MC12. Jeg er solgt!

Den er smuk forfra, men bagfra er den decideret forførende. Med lige dele old-school gruppe C streger og en snert Maserati MC12. Jeg er solgt!

Det er lotusletvægt møder italiensk motorvanvid møder stramtandede Volkswagens stringente designlinje. Det er spændende og uden sammenligning det koncept på Paris-udstillingen, jeg allerhelst ville se sat i produktion!

Se hele WEB-TV indslaget om konceptbilerne i Paris her: http://www.b.dk/tech/vilde-bilkoncepter-i-paris

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s