WEB-TV: Se den nye Volkswagen Passat, Mondeo og Peugeot 508

PARIS MOTORSHOW: Vi har ventet længe. Rigtigt længe på de her nye firmabiler fra Volkswagen, Ford og Peugeot. Men nu er de her: Den nye Ford Mondeo, den faceliftede Peugeot 508 og den helt nye Volkswagen Passat.

Vi har ventet længe på den, og nu kommer den endeligt! Den nye Ford Mondeo lander i Danmark inden nytår, og vi fik et førstehåndsindtryk i Paris.

Vi har ventet længe på den, og nu kommer den endeligt! Den nye Ford Mondeo lander i Danmark inden nytår, og vi fik et førstehåndsindtryk i Paris.

Vi så dem i Paris, og der bliver nok at overveje, når landets firmabilister i 300-400.000 kr. klassen det kommende år skal have ny vogn. Bliver det gennemtestet fransk teknik, eller tysk/amerikanske fornemmelse for fremragende køredynamik og lavtflyvende design, eller bliver det den alsejrende germanske kæmpe Volkswagen Passat, der løber med de bedste salgstal.

Det vil tiden vise. Det eneste vi ved er, at de alle tre så skarpe ud, da vi fandt dem på årets store biludstilling i Paris. Se WEB-TV indslaget her:

http://www.b.dk/livsstil/krig-i-firmabilsklassen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s