Dømt i luften: SAS er NÆRIGE!

Rute: Malaga – København

Dato: 19 nov. 2014

Stjerner: 4 ud af 6

I skyerne igen - denne gang med SAS. PR-Foto

I skyerne igen – denne gang med SAS. PR-Foto

OVERORDNEDE INDTRYK: Som sædvanligt med SAS er bundniveauet i orden, betjeningen professionel og flyet rent og pænt. Men hvad er nu det – drikkevand er røget tilbage på listen over tilkøbsydelser! Det er simpelthen for lamt at et flyselskab som SAS, der bør holder sig et niveau over lavprisselskaberne, ikke tilbyder en kop vand til den gratis kaffe. Hvis man kan brygge the og kaffe, så kan man også serverer lidt koldt vand. Det virker nærigere end en skotsk gnierkonference, og kan ikke have en effekt på selskabets bundlinje, der modsvarer den skuffelser det efterlader hos kunderne, at den gratis kop vand nu er taget fra dem igen. For det er anden gang SAS er tilbage på ”nej-vand-må-du-dkam-betale-for”-galajen. Og det gør kun hele miseren endnu dummere…

PLUS: De leverer stadigvæk the og kaffe på husets regning, og deres cloudshop katalog byder på andet end de plastikvare vi hjemme hos os kalder for tarveligt kina-knald. Menuen er også anstændig, med både salat, tapas og sandwich. Læg dertil, at SAS-app’en stort set altid fungerer upåklageligt til check-in og boardingcardudstedelse på smartphonen, og det er en genneført problemfri affære at flyve SAS. Et sidste plus er, at man stort set altid lander i B-fingeren i København. Tæt ved nedgangen til bagagegang og udgangen.

MINUS: Giv os gratis vand igen. Det andet efterlader et fattigt indtryk. Det koster tæt på to stjerner. Jeg er hård, men samtidig herre-tørstig, og gider ikke betale for vand, hvis SAS vurderer, at de gerne giver det væk, hvis de først lige får lov at koge det og blander the eller kaffe i. Det er et princip, og det rokker jeg ikke ved. Den sidste stjerne får SAS når de leverer fly der er lige så nye som Norwegian…

P.S. – I morgen skal jeg i øvrigt et smut på Ring Knutstorp i Sverige. Jeg siger ikke andet end der er to med baghjulstræk og to med firehjulstræk… Læs om det i næste uge…

#SAS #Malaga #dømtiluften #STARALLIANCE #Kastrup

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s