Del 1. – JLKLNDR: Porsche under træet

1. DEC – GAVEIDÉ: Jeg kender ikke mange, der ville blive kede af at få en Porsche i julegave… Men det er samtidigt de færreste, hos hvem julegavebudgettet levner plads til andet end en Porsche i størrelse 1:18 fra Burago. Og selvom de laver fremragende modelbiler, så er der ikke meget boxerhvislen eller ustyrlig hæk over en modelbil i blå metallic-maling.

Min drømmegarage på reolen: En Porsche 356, en Alfa Romeo Giulia fra 1965 i fuldt raceornat og spejlet er fra den gamle BSA motorcykel.

Min drømmegarage på reolen: En Porsche 356, en Alfa Romeo Giulia fra 1965 i fuldt raceornat og spejlet er fra den gamle BSA motorcykel. Elsker modelbiler, men er endnu mere vild med at komme bag rattet på den ægte vare…

Men nu kan du faktisk komme en Porsche under juletræet. Eller … du kan lægge et gavekort til leje af en Porsche under juletræet. Uden det ruinerer dig. Porsche i Stuttgart har nemlig netop lanceret et nyt koncept, der hedder Porsche Drive. Det går i al sin enkelthed ud på, at du på timebasis kan leje en bil fra fabrikkens nuværende modelprogram i receptionen på Porsches museum i Stuttgart.

Cayman er nok en basismodel i Porscheprogrammet, men i min bog er den tæt på at være den mest underholdende Porsche på programmet lige nu - og jeg har prøvet dem alle undentagen hybridbilen 918...

Porsche Cayman er nok en basismodel i Porscheprogrammet, men i min bog er den tæt på at være den mest underholdende Porsche på programmet lige nu – og jeg har prøvet dem alle undentagen hybridbilen 918…

VÆLG EN CAYMAN

Priserne starter fra 69 Euro for en time i basismodellerne Boxter eller Cayman. Fabelagtigt velkørende centermotorsportsvogne med tårnhøj underholdningsfaktor. En tur i ikonet 911 starter ved 99 Euro – inklusiv 100 kilometers fri leg. Området omkring Stuttgart byder på masser af gode landeveje og Autobahn uden fartbegrænsning, så hvis ikke man får et adrenalinchok, så er det hverken bil eller geografiens skyld.

Den vildeste Porsche 911 - hvis det handler om adrenalinsus - er den baneforberedte og tartar-rå GT3. Men har man ikke kørt Porsche før, er det fornuftigt at starte med en Boxter eller Cayman...

Den vildeste Porsche 911 – hvis det handler om adrenalinsus – er den baneforberedte og tartar-rå GT3. Men har man ikke kørt Porsche før, er det fornuftigt at starte med en Boxter eller Cayman…

SÅDAN BOOKER DU

Du kan finde en repræsentant for Porsche Drive i foyeren på Porsche Museum. Reservation eller booking af en bil er mulig fra tirsdag til søndag, fra 9:00 til 18:00 i løbet af museets åbningstid. Om mandagen kan køretøjer returneres fra kl. 07:00 til 12:30. Få mere information og de nærmere vilkår for leje ved Porsche Drive skranken på museet samt på telefon: +49 711 911 27 911 eller skriv en mail til: info@porsche-drive.de.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s