JLKLNDR: Goodwood – et gavekort til en gentlemans drøm

2. DEC. Gaveidé: Jeg elsker Goodwood. Det britiske herresæde på den sydengelske kyst er definitionen på en gentlemansdrøm. Landskabet er klassiske engelsk med rullende bakker, høje hække, stengærder og klassisk arkitektur, som vi møder det i Barnaby. Men det er ikke så meget landskabet, som det er de faciliteter som Goodwood disker op med. På godsets areal findes en af Englands fineste travbaner, en aerodrom (lufthavn på old-school-britisk…), en automobil racerbane, et klassisk 5-stjernet hotel, en luksusbilfabrik, en golfbane og en økologisk gårdbutik.

Lidt lækkerier fra Godset Goodwood i Sydengland

Lidt lækkerier fra Godset Goodwood i Sydengland

Det betyder masser af ægte gentlemansaktiviteter, fremragende mad og overnatningsmuligheder i verdensklasse. Og med et gavekort fra http://shop.goodwood.com/products/goodwood-gift-card  kan du give et visit til Goodwood i julegave. Gavekortene kan bestilles med en værdi fra 250 til 50.000 kr. Så det kan række til alt fra lidt økologisk guf fra gårdbutikken, til en hel ferie med rundflyvning, travbanevisit og et par overnatninger på The Goodwood Hotel.

En Rolls Royce Wraitk parkeret på Goodwood Circuit - godset egen racerbane, der ligger sammen med aerodromen. Et fantastisk sted at hænge ud, hvis man er til vintage fly og automobiler...

En Rolls Royce Wraith parkeret på Goodwood Circuit – godset egen racerbane, der ligger sammen med aerodromen. Et fantastisk sted at hænge ud, hvis man er til vintage fly og automobiler…

Mit forslag er dog at glemme alt om trav og flyveture. Ikke at det kan være fantastiske oplevelser, og rækker budgettet, så giv endeligt los. Men det fedeste på Goodwoods årskalender er de to motorfestivaler: Goodwood Festival of Speed og Goodwood Revival. Den første er en fejring af fart, hvor alt fra jagerfly til racerbiler er velkomne – så længe de hylder fart, mens det andet er en klassikerfestival, der hylder automobilet af i går. Begge festivaler er fantastiske, men den første er nok den mest ligetil. Du kan læse min reportage fra årets Festival of Speed her: https://kuffertogkoerehandsker.dk/2014/07/01/billedserie-fra-goodwood-festival-of-speed/

Ja tak - en klub jeg gerne ville være medlem af. Men har aldrig været over 302 km/t, og det er 22 km/t for lidt, til at runder 200 mph...

Ja tak – en klub jeg gerne ville være medlem af. Men har aldrig været over 302 km/t, og det er 22 km/t for lidt, til at runder 200 mph. Skiltet var et af mange fabelagtige indslag på årets Goodwood Festival of Speed.

Af mange julegaver ville et gavekort på et par tusinde kroner til Goodwood være en af de bedste gaver, jeg kunne møde under mit juletræ. Og jeg er næppe den eneste. Så står du at overvejer hvad du skal give din far, bror eller bedste ven, så overvej en herretur til Goodwood.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s