JLKLNDR: En BMW 635 CSI Marlboro til SALG!

En racerbil fra dengang mænd var rigtige mænd, og tobaksreklamer var tilladt i motorsport. Jeg elsker 80’er-lynet 635 CSI. Lav, bred og rå – med de karakteristiske BMW-nyrer solidt placeret midt på kølergitteret.

Her ses BMW 635CSI i virkelig aktion på racerbanen. En fabelagtig fed vogn!

Her ses BMW 635CSI i virkelig aktion på racerbanen. En fabelagtig fed vogn!

Men det er ikke til – for menneskepenge – at hverken købe eller eje sådan en klassisk racervogn. Den koster en formue i vedligeholdelse, da de fleste dele er relativt unikke, og skal du transporterer den fra det ene til det næste klassiske race, så bliver det først rigtigt dyrt. Læg dertil at de nypuritanske økoflippere vil hade dig for alt hvad bilen står for – fra oktanfrådseriet til den gigantiske tobaksreklame, og du er bedre tjent med at lade være. Men derfor er bilen jo uhyre fed stadigvæk.

Løsningen findes hos modelproducenten Spark. De har lavet denne specialudgave med det kortfattede navn: ”BMW 635 CSI, No.1, Marlboro, Guide Race Macau Grand Prix , H-J.Stuck, with Decals , 1983”.

Den kan fås i størrelse 1:43 hos at-modelbiler til 487 kr., og har du eller dine nærmeste bare den mindste automobilentusiasme i blodet, så se at få den på ønskesedlen – eller køb den til en du holder af – som holder af biler fra dengang i 80’erne, hvor rigtige racerbiler havde tobaks- eller alkohol-reklamer malet på siderne…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s