JLKLNDR: Berlusconis pansrede Audi til salg i DK!

GAVEIDÈ: Hvis du som Thorkild Thyrring har følt dig truet af rockere (og dermed været TVUNGET til at overtræde fartgrænsen), så er her bilen, som lader dig og din bil holde sig inden for fartgrænsen, selv med en arrig og bevæbnet rocker på en Harley efter dig.

Silvio Berlusconis Audi S8 er til salg i Århus for under 300.000 kr. (Foto: Sælger)

Silvio Berlusconis Audi S8 er til salg i Århus for under 300.000 kr. (Foto: Sælger)

Il Cavalieres panserede Audi S8 er nemlig netop nu til salg i Århus, og den kan blive din for den nette sum af  289.000 kr. Købt og panseret til Silvio Berlusconi i 2001, er det her bilen, der kan modstå det meste af hvad den lokale rockerborg kan smide efter dig.

Her er hvad sælger skriver:

Meget speciel Audi S8 til salg – B6 panser-klasse Bygget af Max Protecion til Silvio Berlusconi. Totalt gennemført ombygning til B6 panser, samt ombygget motor opgivet til 450 hk af Max Protection. Koksgrå med lys læderkabine KOMPLET UDSTYRSPAKKE MED ALT Fuld servicehistorik Alle papirer foreligger Fremstår velholdt, dog med brugsspor.

Bilen har lige gennemgået en større omgang med blandt andet: – Nye bremser – Nye ophæng og lejer i bagtøj – Nye bærearme foran – Nye styrekugler – Service på gearkasse og motor Stort Audi Stereo anlæg Navigation MMI system El-rat El-sæder El-seler 2 zoners klima Varme i forsæder Varme i bagsæder Xenon Memory El ruder Servo ABS Airbags Specielt låsesystem Låsepaler der kan aktiveres i alle døre Panserplader i bund af bil Pansrede ruder Automatgear ESP Sportskabine Originale 18” S8 fælge Beige læderkabine m. Alcantara dørsider CD changer CD læser TV Kodet HIFI system Sportsgear Manuel funktion i automatgearkassen Fjbt centrallås Boardcomputer Sirene Fartpilot Solgardiner Osv osv osv osv

Bilen er SPÆKKET med udstyr. Bilen er komplet ombygget med anden undervogn, andet bagtøj, andre bærearme, bremser osv. Information om B6 panserklassen: Kan modstå 3 træffere på samme punkt med op til 7.62 Nato ammunition med en hastighed på 830 m/s fra 10 meters afstand. Kan modstå en 100kg bombe. Leveres nysynet og nyserviceret. Bilen er meget speciel og har en helt unik historik. Mekanisk fungerer alt, og bilen kører som en drøm.

De mørke kanter på ruderne afslører, at det her er en pansret Audi S8. Om den kan modstå 100 kg sprængstof som sælger hævder, tør jeg ikke garanterer. Men den kan tåle et halvt magasin fra et håndvåben uden større problemer. Hvis du står med de behov. (Foto: Sælger)

De mørke kanter på ruderne afslører, at det her er en pansret Audi S8. Om den kan modstå 100 kg sprængstof som sælger hævder, tør jeg ikke garanterer. Men den kan tåle et halvt magasin fra et håndvåben uden større problemer. Hvis du står med de behov. (Foto: Sælger)

Sådan johan. Den modstår alt fra håndvåben til større vejsidebomber. Om den kan modstå 100 kg sprængstof lyder en anelse overdrevent. Men okay – det er en brugtbilsannonce, så nogle gange kan det betale sig, at være sundt skeptisk. Men at det er en pansret Audi S8 med 450 hk fra 2001, kan der ikke være tvivl om. Ej heller, at den med kun 176.000 km på tælleren, burde have en god sjat kilometer i sig endnu. Selvom den ekstra vægt fra pansringen givetvis presser mekanikken mere end sædvanligt…

Og tænk engang, hvad der ikke er foregået på bagsædet af den bil? Fra sexseancer med unge silikonepumpede piger til møder med alt fra statsledere til mafiaforbindelser. Hvis et læderbagsæde nogensinde kunne tale, var dette sædet hvis historier jeg allerhelst ville høre!!

Tjek annoncen her: http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/audi/s8/42-360-quattro-aut/2160574

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s