Gæt en Audi!

QUIZ: Jeg har før gjort mig morsom på vegne af Audi og deres noget generiske designlinje. Ja – de ser pisseelegante ud! Men skal de allesammen ligne hinanden? Det er keeedeligt og ensformigt!

Jeg sidder og nyder udsigten over udstillingslokalet hos Audi i Gladsaxe, og kan fange 14 modeller med mit kamera. Kun to er ens, så der er altså 13 unikke varianter. Men hvor mange kan du nævne af de noget ens-udseende tyske prestigeslæder? Hvis nogen gætter alle rigtigt (ud fra billedet forstås) så lover jeg ALDRIG at kalde Audis design hverken ensformigt eller kedeligt igen!20150126-130240-46960854.jpg

6 thoughts on “Gæt en Audi!

 1. A4 Allroad
  A4 limo
  A5 SB
  A4 Avant
  A5 cab
  A6 Avant
  A6 Limo
  A3 cab
  2 x A3 SB
  TT
  A3 Limo
  A1 SB
  Og snuden af en A8, helt nede til højre.

  🙂

   1. Øv – synes ellers den sorte cab med brun læderstue, ude til lignet en A3.
    Særligt på fælge og luftdyser.

 2. De 2 sidste er en A3 Cab (ude ved vinduet) og snuden af en Q5, og nu har du lovet ikke at kalde dem kedelige igen, så det skal jeg personligt holde dig op på. :o) Det er et spørgsmål om at have en designlinje og holde sig til den, så man ved, at det man køber holder – også om flere år – selvom andre mærker skejer ud og laver noget, som ingen vil have om et par år. :o)

  1. Må krybe til bekendelse. Der ER en A3 cab ude ved vinduet. Kan se det ved nærmere eftersyn. Men den ligner en A5 som en højreskøjte ligner en venstreskøjte. Og så lyder buddet på, at det er næsen af en Q5 vi ser helt ude til højre. Skal vi gætte på, at Britt har været i Gladsaxe for nyligt? Anyways – jeg kalder dem ikke hverken kedelige eller ensformige igen. Lover det. Måske uopfindsomme eller konservative som Per Stig Møllers brillesmag. Men ikke kedelige… Klassiske som Per Stig Møllers brillestil måske?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s