INTERVIEW: Mit møde med Fords øverste chef

PORTRÆT: Jeg mødte Mark Fields på en parisisk restaurant. En af de virkeligt arrogante. Altså restauranten. Men det skulle blive et fantastisk møde alligevel.

Fords øverste chef hedder Mark Fields. Jeg mødte ham i Paris, og udover at ligne en fyr fra en Gilette-reklame, så viste han sig også, som en både humoristisk og vidende bilmand. Det er ikke alle automobil-CEOs man kan sige det om!

Fords øverste chef hedder Mark Fields. Jeg mødte ham i Paris, og udover at ligne en fyr fra en Gilette-reklame, så viste han sig også, som en både humoristisk og vidende bilmand. Det er ikke alle automobil-CEOs man kan sige det om!

De fleste af mine kilde har fire hjul. Men sådan må det være, når objektet for min passion og journalistik først og fremmest er automobiler. Men en gang imellem begår jeg også et interview med et rigtigt menneske. Og nogle gange viser de sig, at være markant mere interessante end som så.

Sådan var det, da jeg fik fornøjelsen af at interviewe Mark Fields – nyudnævt CEO for Ford – verdens femtestørste automobilvirksomhed. Men et par velplacerede komplimenter hos Fords europæiske pressechef (Thanks Oksana…), og en vurdering af at jeg var værd at invitere, og pludseligt befandt jeg mig på en af Paris ældste og fineste restauranter. I selskab med Mark Fields og en panorama-udsigt til Notre Dame kirken. Det kom der en længere artikel ud af, som var i Berlingse Business i søndags. Den handlede om vittigheder, japansk ledelseskultur og opvarmede toiletsæder. Men fordi du ikke læser Berlingske med blot min blog, så skal du ikke snydes. Læs hele historien her. Og hvis du bare er en anelse nysgerrig på, hvem der står i spidsen af Ford, og om vi nogensinde får Lincoln til Europa, så er det altsammen kun et enkelt klik væk. God læselyst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s