VIDEO: Verdens bedste sportsvogn

DRØMMEBIL: Her er det klassiske drengeværelsesdilemma: Hvilken bil er verdens fedeste? Da jeg var teenager fløj navne og argumenter frem og tilbage. Var det Porsche 911, Ferrari F40 eller Lamborghini Diablo? Dengang var både Bugatti EB110 og Jaguar XJ220 også i spil. Vi blev aldrig enige, men diskussionerne var intense. Kun overgået af diskussionerne om hvilken pige der var klassens lækreste.

Den kompakte Cayman har det hele, og er faktisk min drømmebil lige nu.

Den kompakte Cayman har det hele, og er faktisk min drømmebil lige nu.

Fast forward til 2015. Spørgsmålet er ikke blevet mindre relevant, og nu er jeg langt bedre klædt på til at besvare spørgsmålet. Der er rigtigt mange fede vogne derude, og jeg har prøvet de fleste. Men der er en, der altid popper op som den perfekte sportsvogn. Hurtig, smuk, omgængelig og tilgængelig. Porsche Cayman kan det hele. Og du behøver ikke den mest hardcore GT4 version. Basisudgaven med den liflige 2,7 liters boxermotor er al rigelig. Gerne med manuel gearkasse. Det er balsam for automobilsjælen. Se hele min og Berlingskes VIDEO med Porsche Cayman for at få det fulde svar på, hvorfor jeg mener at Porsche Cayman er verdens fedeste sportsvogn lige nu!

SE WEB-TV: http://www.b.dk/livsstil/moed-verdens-bedste-sportsvogn

One thought on “VIDEO: Verdens bedste sportsvogn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s