Jaguar overrasker til Touren

FØRSTE BILLEDER: Årets touroverraskelse er indtil videre den nye Jaguar F-Pace. Sidste år viste Jaguar en særlig F-type med cykelmontering i forbindelse med Tour de France, og i år hedder overraskelsen F-Pace. Jaguar er storsponsor på Team Sky, og holdet kører derfor i Jaguar-biler. Så i lørdags benyttede englænderne førte etape af touren til at vise deres nye super-SUV frem. Den hedder F-pace og skal slås med Porsche Macan om de fartbegejstrede SUV-købere. Den præsenteres først officielt til efteråret, men tour-bilen er så godt som produktionsklar.

Jaguars performane-SUV der skal slås med Porsche Macan.

Jaguars performane-SUV der skal slås med Porsche Macan.

F-Pace vises officielt til efterårets store biludstilling i Frankfurt, hvor jeg er inviteret til et forpremiere aftenen før showet, og jeg glæder mig. For F-Pace er baseret på samme undervogn som Jaguar XE, der ved første test i Spanien var en køredynamisk oplevelse af rang!

Her et PR-foto af Chris Froome foran den nye F-Pace på en bjergvej.

Her et PR-foto af Chris Froome foran den nye F-Pace på en bjergvej.

Vi ved ikke meget om F-Pace, men den skal bygges i Solihull sammen med XE, så drivlinjerne bliver formodentligt magen til Jaguar XEs. Det vil sige en 2 liters benzinturbomotor, en 2 liters dieselturbo. En 3 liters V6 med kompressor og 340 hk og måske endda en 5 liters V8er på +500 hk.

Hvad siger du til den nye Jaguar? Er den hot og passer det overhovedet til Jaguars image at lave en SUV? Jeg er i tvivl, men tror den bliver feeeeeeed…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s