Svensk distanceblænder

TEST: Jeg har været i Sverige og besøge Volvo. Det talte jeg blandt andet med nogle af de mennesker, der har gået og fiflet med el-biler i det svenske siden dengang oliekrisen ramte i starten af 1970erne, og alle var bange for, at benzinen slap op. Det gjorde den som bekendt ikke, men panikken fremkaldte denne her reaktion: https://kuffertogkoerehandsker.dk/2015/10/17/volvos-panikbil/

Volvo XC90 Twin Engine er Volvos seneste hybridmodel, og den er ganske overbevisende.

Volvo XC90 Twin Engine er Volvos seneste hybridmodel, og den er ganske overbevisende.

Men det var ikke den lille og halvkiksede orange sag, der først og fremmest lokkede mig til Sverige. Det var derimod muligheden for at prøve den nye Volvo XC90 T8 Twin Engine. Volvos ypperste model til dato, der med et opgivet forbrug på næsten 50 km/l, 407 hk og en gearvælger i ægte krystal, gjorde hvad den kunne, for at imponere mig. Det lykkedes langt hen ad vejen. Omend forbruget som med alle hybridmodeller er stærkt opreklameret. Men det er nu ikke Volvos skyld. Det er EUs. Du kan læse hele testen af bilen her, og hvorfor det er EUs skyld: http://bilen.dk/biltests/2015/12/svenske-superkraefter-uden-forurening/

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s