Mazda i 2016 – konsolidering og våde drømme

FREMTID: Japanerne blæste os omkuld med en serie nye modeller i 2015, så 2016 handler om at få skudt dem ordentligt udover rampen. Her tænker jeg på den fremragende lille Crossover CX-3 eller bybilen Mazda 2. Skarpe i designet og velkørende, med den eneste lille bagdel, at de ikke byder på så voldsomt megen plads på bagsæderne. Så forvent ingen nye modeller fra Mazda i 2016.

RX-Vision er et koncept med en rotary-motor som i både RX-7 og RX-8. De har haft problemer med holdbarheden, men lyden og kraftoverleveringen har altid været i en liga for sig!

RX-Vision er et koncept med en wankel-rotationsmotor som i både RX-7 og RX-8. De har haft problemer med holdbarheden, men lyden og kraftoverleveringen har altid været i en liga for sig!

Med konceptbilen RX-vision, frister Mazda os dog med en potentiel genfortolkning af den legendariske RX-7, men det ligger længere ude i horisonten end 2016. I mellemtiden vil jeg fortsætte med at finde på gode undskyldninger, for at teste MX-5, som i 2014 var min favorit som markedets mest underholdende køremaskine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s