PODCAST NR.2: Topløst tema med Christian Frost

PODCAST: Jeg skyder cabrioletsæsonen i gang med min første fulde podcast, og er du til biler og høj humoristisk cigarføring, så lyt med her! Det handler om åbne biler og jeg har inviteret motorjournalist Christian Frost til en tur i en Kia Picanto Sunshine.

Måske Kia Picanto ikke er en rigtig cabriolet, men den har åben top og er vores figenblad for at snakke om cabrioleter.

Måske Kia Picanto ikke er en rigtig cabriolet, men den har åben top og er vores figenblad for at snakke om cabrioleter.

Dagens gæst er Christian Frost og han har en mening om alt. Som i ALT. Han er på mange måder dansk motorjournalistiks enfant terrible, fordi hans meninger til tider bringer ham på koalitionskurs med mangt og meget. Men deri ligger den skyhøje underholdningsværdi. Dagens trillende studie er en Kia Picanto Sunshine, som på papiret og i teorien er Danmarks billigste cabriolet. Om den helt lever op til betegnelsen diskuterer vi højlydt i Podcasten.

Den gigantiske cabrioletudgave af Mercedes S-Klasse har en avanceret lille vinddiffuser over forruden, der leder vinden effektfuldt over hele kabinen, så man kan holde ud at sidde på bagsædet. Men det ser seriøst klodset ud udefra.

Den gigantiske cabrioletudgave af Mercedes S-Klasse har en avanceret lille vinddiffuser over forruden, der leder vinden effektfuldt over hele kabinen, så man kan holde ud at sidde på bagsædet. Men det ser seriøst klodset ud udefra.

Vi starter altså i en Kia Picanto Sunshine, men kommer i rask tempo forbi blandt andre Mercedes Pagode, Mercedes S-Cabriolet, Kia Picanto Sunshine, Porsche 911 cabriolet, Mazda MX-5, Porsche 911 Cabriolet, Lotus Elan, MGB, Opel Cascada, Nissan Micra CC, Peugeot 108, Citroën C1, Toyota Aygo og Mitsubishi Colt med flere.

Christian Frosts favoritbil uden tag er en Cobra Shelby, men pas på de der cutback doors. Just saying...

Christian Frosts favoritbil uden tag er en Cobra Shelby, men pas på de der cutback doors. Just saying…

Vi sludrer løs i 23 minutter, inden vi når til den naturlige konklusion, at der er mere her i livet end biler. Blandt andet en solnedgangs GT’er på altanen. Men surf forbi og lyt eller download podcasten her, og er det sagen, så husk at du kan abonnere via RSS feed, og det er ganske gratis!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s