Automobillækkerier til øregangen – nyd ferien med fede podcasts om biler

PODCASTS: Her er højdepunkterne fra min første sæson med automobile radioindslag. Perfekt til at downloade og putte i ørene på ferieturen sydpå, mens du lægger ny indkørsel, på de lange træningsture på cyklen – eller hvad du vælger at bruge din sommerferie på! Kan du lide biler, vil du elske dem!

Du finder alle mine 12 podcast her: http://kuffert-korehandsker-podcast.madewithopinion.com

Nedenfor er et udpluk af de bedste…

TOPLØSE BILER #2

Måske Kia Picanto ikke er en rigtig cabriolet, men den har åben top og er vores figenblad for at snakke om cabrioleter.

Måske Kia Picanto ikke er en rigtig cabriolet, men den har åben top og er vores figenblad for at snakke om cabrioleter.

Ved du hvorfor AC Cobra er farlig for klokkeværket? Eller hvorfor koreansk bilindustri er verdens stærkeste lige nu? Fanget i en fin Kia Picanto Sunshine diskuterer jeg åbne biler med Christian Frost, der er dansk motorjournalistiks enfant terrible, og vi giver dig svarene på ovenstående spørgsmål – plus naturligvis meget, meget mere

Hør og download den her: http://kuffert-korehandsker-podcast.madewithopinion.com/toplose-biler-k-k-podcast-nr-2/#

Er audi et røvkedeligt bilmærke? #9

Den ligener sig selv, men nye lygter, en ny basismotor og naturligvis nye lygter – og Audi A3 er klar til et pr år mere i ringen.

Den ligener sig selv, men nye lygter, en ny basismotor og naturligvis nye lygter – og Audi A3 er klar til et pr år mere i ringen.

Ugens medvært Flemming Haslund og jeg er i Sydtyskland for at prøvekøre den nye Audi A3. Den er fyldt med digitale lækkerier, men vi kan ikke lade være med at diskutere, om Audi slet og ret er blevet for kedelige. Sammenlignet med f.eks. BMW og Mercedes. Sidst men ikke mindst får vi Flemming Haslunds drømmegarage, og den er fyldt med kræsne valg.

Hør og download den her: http://kuffert-korehandsker-podcast.madewithopinion.com/er-audi-et-rov-kedeligt-bilmaerke/#

Overlever alfa romeo?

Alfa Romeo Giulia Q er den mest potente i Giulia-familien med 510 hk og en topfart på 307 km/t. Det kan man godt kalde at sparke døren ind til D-segmentet med maner.

Alfa Romeo Giulia Q er den mest potente i Giulia-familien med 510 hk og en topfart på 307 km/t. Det kan man godt kalde at sparke døren ind til D-segmentet med maner.

Alfa Romeo Giulia er bilen der afgør, om Alfa Romeo overlever som bilmærke. Jeg er i Italien for at prøve den, og i dagens podcast kaster jeg – sammen med Frederik Frey fra Bilmagasinet, dom over Alfas skæbnemobil. Derudover handler det også om Pininfarinadesignede traktorer, risdyrkning og de lokale prostituerede. Lyt med og husk at abonner via RSS og få alle Kuffert og Kørehandskers podcasts leveret, når de publiceres!

Hør og download den her: http://kuffert-korehandsker-podcast.madewithopinion.com/overlever-alfa-romeo/#

hybridbiler: “Jesus uden korset er jo bare en tømmer fra nazareth” #4

Toyota Prius er netop landet i en helt ny udgave, som jeg selv skal teste om føje tid. Men hvordan klare hybriderne sig i hænderne på almindelige bilister?

Toyota Prius er netop landet i en helt ny udgave.

Er hybridbiler som kommunisme og hvorfor skal de være så grimme? Gæsteværterne Christian Frost og Jens Høy kommer med deres betragtninger på hybridbiler, som jeg – delvist forgæves – forsøger at forsvare. Vi kommer forbi batteriteknologi, Golf GTI og Jesus trækors. Dagens trillende studie er i øvrigt en Passat GTE. Lyt med og husk at abonner via RSS!

Hør og download den her: http://kuffert-korehandsker-podcast.madewithopinion.com/er-hybridbiler-som-kommunisme-k-k-podcast-nr-4/#

Amok i namibiske sandbjerge i en toyota hilux #8

På vej over en af de sindsyge klitter på Dune 7.

På vej over en af de sindsyge klitter på Dune 7.

600 km gennem klippeørken og sandbjerge. Ugens gæst Thomas Wulff og jeg er på den vildeste nybilspræsentation længe, og det store setup viser, hvor alvorligt Toyota tager deres nye Hilux. Valget er genialt, for på turen på tværs af Namibia viser Toyota Hilux, hvorfor den er kongen af det lette pick-up segment. Den ender endda med at overbeviser fritidsracerkøreren Wulff om, at der findes adrenalinsus udenfor lukkede racerbaner. Foreksempel i de flere hundrede meter høje sandbjerge på Namibias Atlanterhavskyst.

Hør og download den her: http://kuffert-korehandsker-podcast.madewithopinion.com/sjoveste-toyota-laenge-krydser-namibia/#

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s