Vi du også have biltest på toilettet?

Jeg er blevet youtuber. Det er det de unge vil have. Eller – det er det mine drenge vil have. Det kan godt være de kun er henholdsvis 5 og 8 år, men de vil kun se billeder på min telefon, hvis der er et playtegn og billederne bliver levende. Sådan er de, og de ligner i tusindvis af andre derude bag skærmene. ALLE vil have levende billeder. Drengene er samtidigt fremtidens bilentusiaster. Så skal de fanges af det hersens bilgøjl, så skal de fanges med levende billeder. Derudover er youtube det perfekte toiletmedie. Du kan lige klare en biltest på 3-5 minutter mens du sidder på tønden. Og du kan godt spare dig det forundrede blik, ALLE surfer på telefonen mens de er på toilettet i 2016.

Billeder kan sælge en drøm. Men levende billeder kan fortælle historien om hvordan det reelt forholder sig – som her hvor jeg kører en Porsche 911 GT3. Ville du ikke godt have haft en video af det?

Billeder kan sælge en drøm. Men levende billeder kan fortælle historien om hvordan det reelt forholder sig – som her hvor jeg kører en Porsche 911 GT3. Ville du ikke godt have haft en video af det?

Så der har I det. Derfor er jeg blevet youtuber. Okay, det er ikke kun drengenes skyld. Det er også fordi jeg selv tror på de levende billeder. Et eller andet æggehoved fortalte mig fornyeligt, at 80 pct. af alt det indhold der vil blive konsumeret online om fem år, det vil være i levende billeder. Så hjælper det ikke noget, at man er skrap med en fyldepen, hvis folk er blevet for dovne til at finde stavepladen frem og hakke sig igennem en biltest på 6.000 anslag.

Sådan ser det ud, når jeg på min youtubekanal giver dig min mening – råt for usødet. Her i en Porsche Macan GTS.

Sådan ser det ud, når jeg på min Kuffert & Kørehandsker-youtubekanal giver dig min mening – råt for usødet. Her i en Porsche Macan GTS.

Jeg er stadigvæk ved at få fod på det. Altså det med Youtube. Så alle god råd modtages. Formatet er klassisk. Det er biltests af et udvalg af de mange nye biler jeg har fingrene i. Har også overvejet et format, der går mere bag scenen. Et format, hvor det handler om hverdagen for en motorjournalist. Om rejserne, hotellerne, bilerne og maden. Om det hektiske liv og om tidlige morgener i lufthavne og oplevelsen af at gå fra en superbil til en mikrobil og over i en familiebil. Alt sammen på samme uge. Var det noget du gad at se?

 

Nå – tilbage til Youtube. Kanalen er altså ”Open for Business”. Den hedder naturligvis Kuffert & Kørehandsker, og den er lige til at finde og gå ind og abonnere på. Gør det fordi du synes biler er sjove, gør det fordi du er bilbegejstret og gør det hvis du mener vi skal have mere bilstof i medierne. For det hele handler om bilbegejstring. Om at gøre det IN igen, at være biltosset.

Sådan ser den ud. Den nye youtubekanal. Afsted med dig. Ind og tjek den ud – søg på Kuffert & Kørehandsker.

Sådan ser den ud. Den nye youtubekanal. Afsted med dig. Ind og tjek den ud – søg på Kuffert & Kørehandsker.

Bilbegejstring. Det er i dag så usexet som VHS-afspillere og Fodboldlandsholdet. Men det er en uskik. Mit mål er at gøre automobilentusiasme moderne igen, og det sker både på Youtubekanalen og på her på kuffertogkoerehandsker.dk

Smag på ordet. BILBEGEJSTRING. Jeg ved godt det smager af Rejecocktail og ristaffel. Men var det så slemt. Nej vel. Så lad os hylde bilerne. Lade os begejstrer af biler. Inden det om føje tid slutter i et stort ligegyldigt selvkørende el-bilscirkus. Se med og nyd den ægte autentiske bilbegejstring når jeg flyver verden rundt og tester nye superbiler eller bare kører helt almindelige leverpostejsmobiler herhjemme i Kongeriget. For om en bil har 70 eller 600 hk så har de det med at begejstrer. På den ene eller anden måde…

Så gå ind og tjek den ud her. Og jeg ville blive vildt glad, hvis du går ind og abonnerer  og hjælper mig med at DELE budskabet! Så DEL,DEL og DEL igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s