10 Feeeeede julegaveideer

GAVEIDEER: Her er et læs fantastiske julegaveideer, til jer der savner kreativitet udi julegaveindkøb. Der er både til den store og den lille pengepung – altså fra 249 kr. til 250.000 kr.

God læselyst og god jul!

Oliebarskab

danish-fuel-barskab

Pris: 4.450 kr.

Forhandler: danishfuel.com

Danish Fuel tryller brugte Jerry Can-brændstofdunke om til enten rullekufferter, toiletskabe eller som her et barskab. Processen tager tre uger, fra arbejdet begynder på en gammel rusten dunk, til den er færdig som barskab. Arbejdet udføres i Danmark – lige fra opretning af buler til sandblæsning, lakering og montering af hylderne i enten eg, valnød eller røget eg. Barskabet fås i flere farver – alle med samme farvekoder som de tyske kampvognstropper brugte i 1939: Grå betyder petroleum, rød betyder benzin, sort er diesel og hvid er koden for gearolie.

Retrokamera

olympus-pen

Pris: 3.600 kr. (uden linse)

Forhandler: dustinhome.dk

Olympus startede i 1934 med at lave kameraer, og nu fejrer de deres historie med deres nye Olympus Pen E-PL8 i klassisk look. Det er et spejlløst kamera på 16,1 mio. pixels. Kameraet har billedstabilisering og en ISO-rækkevidde fra 100- 25.600. Det kan skyde HD-video i 1080p og har Wi-Fi, så du kan overføre billeder til en smartphone eller en tablet med appen fra Olympus.

Vinylafspiller

pladespiller-gpinto-on-turntable-5

Pris: ca. 22.500 kr.

Forhandler: gpinto.it

Vinylplader er igen på mode, men desværre er mange af de gamle pladespiller havnet på genbrugspladsernes container for elektronik. Italienske G. Pinto, der har specialiseret sig i både lækkert design og lækker lyd, leverer dog med deres turntable-serie af plug and play pladespillere en serie smukke alternativer til den gamle Denon-pladespiller, der røg ud med vinylpladsens forhastede dødsdom for 15 år siden. Den disker op med en tonearm i kulfiber og en bæltedreven corianplade til vinylskiverne. Den har samtidigt mulighed for bluetooth opkompling, så den føler sig ligehjemme i den analoge og den digitale tidsalder.

Værktøj på håndleddet

 

leatherman_832019_tread_multi_wrist_tool_1117403

Pris: ca. 1.300 kr.

Forhandler: leatherman.dk

Nu kan du tage det meste af din værktøjskasse med om håndleddet med Leathermans nye Tread armbånd, hvor ledende er udformet som værktøj. Armbåndet fås i enten rustrfrit stål eller DLC (Diamond Like Carbon) og de enkelte led har op til 29 forskellige funktioner. Der er bits, umbrako, skruetrækker, oplukker og en Sim-kort fjerner med mere.

Sov som en surfer

vw-seng-bun-van-bed-03-circu-magical-furniture-jpg

Pris: ca. 280.000 kr.

Forhandler: circu.net

Circu Magical Furniture laver møbler derudefra, hvor fantasien har svært ved at følge med. Som denne VW Camper seng, der kræver et soveværelse på størrelse med en squashbane. Det er ikke en ombygget gammel camper, men en glasfibermodel med rigtige dæk i størrelse 1:1, der er bygget op omkring en dobbeltseng. Den har indbygget fladskærm i soveafdelingen, og i stedet for forsæde er der et skrivebord i førersiden og et køleskab i passagersiden. Interiøret er udført i palisander og hele herligheden er håndbygget i Storbritannien.

Ultimative legetøjskanon

 

nerf-n-strike-elite-terrascout-rc-drone-blaster

Pris: 1.500 kr.

Forhandler: nerf.hasbro.com

Nerf Terrascout er ikke nødvendigvis det mest modne stykke voksenlegetøj, men har du børn i alderen fem til 15 år, der leger med nerfvåben, så er det her den ultimative billet til en plads i legen. Den skyder med de klassiske nerf skumprojektiler, og kan fjernstyres fra sofaen. Magasinet har 18 skumprojektiler og du får direkte billeder fra terrascoutet til fjernbetjeningens LCD-skærm via et live video-feed, som du naturligvis også kan optage, så du kan gense kampen bagefter sammen med rødderne.

Sten med strøm

 

stone-bank

Pris: 249 kr.

Forhandler: powerbanken.dk

For mange er det en daglig kamp at få smartphonens batteri til at slå til over en lang arbejdsdag, og løber du tør for strøm forsvinder forbindelsen med omverdenen sammen med den sidste mAh. Løsningen er en powerbank, men de er ikke altid lige elegante eller lethåndterbare. Men med Power Stone Lite, der er lilleborderen til den testvindende Power Stone fra 2015, får du en lille og handy powerbank, der ligner en sten du finder i vandkanten. Du lader den derhjemme i stikkontakten, og så har du altid omkring to ekstra opladninger til telefonen i tasken. Den vejer 125 g og har en kapacitet på 5.200 mAh.

Håndbygget Ferrari

 

ferrari-model

Pris: 93.885 kr.

Forhandler: store.ferrari.com

Små 100.000 kr. for en Ferrari uden motor, kan synes som mange penge. Men det her er en unik håndbygget model i størrelsesforholdet 1:1,8 (Mål L/B/H: 223/83/73 cm) af vinderbilen Ferrari 500 F2 fra det Schweiziske Grand Prix i Bremgarten i 1953. Det var den første firecylindrede Ferrari og sejren betød at Alberto Ascari vandt sit andet og sidste Formel 1 mesterskab. Han døde to år senere i en ulykke på Mozabanen i Italien under en test, hvor han slet ikke skulle have kørt. Han snuppede alligevel et par omgange i skjorte og slips, men mistede kontrollen over bilen i en hurtig kurve. Bilen flippede rundt og Ascari blev slynget ud og døde af sine skader. Det var i øvrigt også i en Ferrari.

Hårdfør schweizisk

victorinox-ur

Pris: ca. 4.800 kr.

Forhandler: victorinox.com

Victorinox har lavet schweiziske knive siden 1884, og er især berømt på schweizerkniven, med sine mange funktioner, som siden 1891 har været en del ad den schweiziske hærs standardudrustning. Siden 1989 har Victorinox dog også haft stor succes med ure, og med titanium-udgaven af deres I.N.O.X udgave, har de hævet barren endnu engang. Det kan tåle at blive tabt fra 10 meters højde, kørt over af en 64 tons tank og dykke helt ned til 200 meter. Nå ja, og så kan det naturligvis vise klokken og dato.

Håndlavede Stelvio solbriller

groen-solbrille

Pris: 2.850 kr.

Forhandler: mcqueens.dk

Klassiske solbriller med en moderne undertoner. Opkaldt efter det berømte bjergpas i Sydtyrol, der med 60 snævre hårnålesving er berømt som en af verdens ultimative vejstrækninger for sportsvognsejeren på jagt efter en køredynamisk oplevelse ud over det sædvanlige. Brillerne er håndlavede i Japan, og hvert sæt kræver over 130 individuelle arbejdsgange. Den endelige formnings og poleringsproces alene tager to uger. Fås i flere farver og leveres med læderetui og pudseklud med logo.

 

2 thoughts on “10 Feeeeede julegaveideer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s