Lidt podcast-godter fra 2017

2017 er gået, og det blev mit helt store podcast-år. Jeg har samlet et par af de bedste her, mens jeg grubler lidt over, hvordan formatet skal udsendes i 2018. Min gamle udbyder Opinion lukkede nemlig ved udgangen af året, så nu skal jeg finde en ny platform. Indtil da kan du nyde disse par podcast-snaser…

Volvo podcast…

Den første er om den nye Volvo XC60 fra testturen til Barcelona, hvor Anders Berner var medvært.

10_VolvoXC60_T6

Peugeot podcast…

Den næste er en dobbeltdækker fra Peugeot, hvor jeg sammen med Flemming Haslund når forbi både den helt nye Peugeot 5008 og den faceliftede Peugeot 308. Derudover kigger vi lidt på perspektiverne for Peugeot som bilfabrik på den mellemlange bane.

web peugeot 5008

God lyttelyst!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s