Få fri fragt på alle ordrer over 650 kr.

Velkommen – kom og vær med


Henrik DreboldtIndrømmet. Kuffert & Kørehandsker elsker biler. Men vi elsker også gode historier, rejser og god stil. Det er det Kuffert & Kørehandsker universet handler om. Det er en jamsession med biler som lim, men med humor, viden og udsyn som fundament og råmaterialer.
Vi har lige udgivet vores første bog: Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog – Volume 1. Den kan du købe her på sitet i vores nye webshop. Hvor du også vil kunne købe alt fra kørehandsker til sweatshirts og bilplakater – nye produkter finder løbende vej.
Hjertet i Kuffert & Kørehandsker universet er YouTube-kanalen, som du kan møde her. Men vi er mere end det. Hvis du er til podcast er der en ny hver uge her – eller hvor end du finder dine podcasts. Foredrag og live-shows venter på fuld coronaoplukning, og ville det ikke være fedt med bilrejser?
Idékataloget er stopfyldt. Så følg Kuffert & Kørehandsker på Instagram, Facebook, YouTube og her på sitet – for at få de seneste automobilpassionsmissionerende-budskaber. Nå ja – vi elsker også ord… 

Og husk – det er ikke envejskommunikation. Så abonner, kommenter, del og vær med på alle platformene.


De bedste hilsener,
Henrik Dreboldt – CEO og redaktør