Videre

Fri fragt over 650 kr. | 1-5 dages levering

Kontakt Kuffert & Kørehandsker

Er du interesseret i at booke et foredrag, foreslå et samarbejde eller har du bare et spørgsmål eller en kommentar, så skriv på hedr@kuffertogkoerehandsker.dk.

I forbindelse med lanceringen af Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog Volume 1, har en række af de store annoncører booket foredraget ”Fuck dig – en bilanmelders metier”. Det handler om hvad det vil sige at være for bilbranchen, hvad Ekstra Bladets kradse musikanmelder, Thomas Treo, er for musikindustrien. Altså om at turde have meninger, hvad de meninger baserer sig på, og hvorfor det er så vigtigt, at de meninger leveres med underholdende tæft. Det handler om modet til at være kontrær, og så er det naturligvis krydret med en lang række anekdoter fra 18 år som bilkritiker – som den med den sydafrikanske politioberst, der bad mig om at fyre en Porsche af på en lukket motorvej, eller den om de vanvittige islandske fiskebaroner, der satte mig i en Lamborghini Urus på lavaøen.

Foredraget tager ca. en time og kan bookes direkte på hedr@kuffertogkoerehandsker.dk

Kontaktoplysninger:

Footguides v/Henrik Dreboldt
Agertoften 3
4673 Rødvig
TLF: +45 26 10 00 97
CVR: 26017521

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Tilføjet til kurv