Få fri fragt på alle ordrer over 650 kr.

Hvorfor en webshop?


Helt ærligt Henrik! Hvad fanden har bilanmeldelser med sweatshirts og nøgleringe at gøre? Hvorfor vil du til at være digital grosser? Kan du ikke bare holde dig til at kloge dig om biler?

Relevante spørgsmål, som jeg har fået en del af på det seneste. Men det hele hænger sammen. Jeg ELSKER at anmelde biler. Både på YouTube, men også på print. Jeg har i årevis drømt om at lave den ultimative bilårbog. Det har jeg nu gjort. Men hvorfor sælge den via et forlag og boghandlere, når jeg taler direkte til målgruppen på YouTube? Hvorfor ikke sælge direkte til jer – bilentusiasterne?

Derfor en webshop – så jeg kan formidle mine og vores bilhistorier og drømme direkte til jer brugere.

Lad os køre en tur - gerne iført K&K merchandise!

Da jeg først havde besluttet at sælge bogen direkte online, var skridtet til at tilbyde merchandise snublende kort. For hvorfor egentlig ikke? Så jeg besluttede mig til at lave en lille kollektion af ting, som jeg alle sammen godt personligt kunne tænke mig, og tilbyde det til salg til dem der følger Kuffert & Kørehandsker universet. For når vi nu alligevel ulejliger GLS med få bogen fra os til jer, hvorfor så ikke smide lidt ekstra lækkerier i kurven? En cool lædernøglering, der signalerer #bilentusiast? Eller en termokop? Eller hvad med et par afsindig eksklusive kørehandsker fra Rhanders?

Så det hele hænger egentlig sammen med netop bilentusiasmen og #bilentusiast. Webshoppen er stedet I kan købe ind i Kuffert & Kørehandsker universet. Både ved at købe Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog Volume 1, men også ved at købe sweatshirts eller poloer med logo. Så køb det fordi I synes vores merchandise er megafedt, og køb det for at gøre brandet endnu stærkere og federe. Overskuddet går ubeskåret til at give jer endnu mere bilentusiasme – og til at realisere flere af vores vilde biltestdrømme, når verden åbner op efter Corona igen.   


1 kommentar


  • Peter Lykke Egelund

    Fedt, tak Henrik. Jeg savner helt ærligt mit biltillæg i min avis, og det kommer nok ikke igen – heldigvis så du derude endnu og jeg glæder mig til at læse den første entusiast bog :)


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort