Få fri fragt på alle ordrer over 650 kr.

Relancering – mere bilentusiasme TAK!
Har vi brug for mere biltosset medieindhold i 2021? JA FOR HELVEDE! For mens aviserne lukker biltillæg og vi kun har et regulært bilmagasin tilbage, så lever bilentusiasmen stadigvæk. Se på kongerigets Cars & Coffee arrangementer, hvor bilentusiaster i hundredevis mødes omkring deres bilpassion (når ikke corona forhindrer det). Besøg Arne Jacobsen tanken i Skovshoved en lørdag formiddag, og du kan med selvsyn se, hvad jeg mener. Derfor mere bilindhold, og derfor mere Kuffert & Kørehandsker. 

Så velkommen til det NYE Kuffert & Kørehandsker. En automobilentusiastisk mediegarage, der nu har fået endnu en bil i flåden – i overført forstand. Med udgivelsen af Kuffert & Kørehandskers Automobilbog Volumen 1, er Kuffert & Kørehandsker nu også tilgængelig på print. Og jeg er stolt som en nybagt far. Eller næsten (mine to drenge kunne læse med…).

288 sider med rå og ufortyndet automobilkærlighed på print. Store billeder, lange historier, drømmegarager fra nogle af kongerigets fremmeligste automobile meningsdannere og et kæmpe leksikon over det danske bilmarked 2021, og hvad jeg mener om alle mærker og modeller. En subjektiv tour de force og et oplæg til timevis af bildiskussioner, som jeg håber ALLE vil glæde sig til at deltage i.

Kuffert & Kørehandsker startede i 2015 som en BLOG. I 2018 kom YouTubekanalen til. I 2019 en Podcast. Og nu en bilbog. Samtidigt med bilbogen lanceres Kuffert & Kørehandskers webshop, hvor du kan støtte op om Kuffert & Kørehandsker, ved at shoppe klassisk inspireret merchandise. Du kan få alt fra t-shirts til stickers, termokopper, crew neck sweatshirts og en plakatserie. Og der er mere på vej. Nøgleringe i læder og kørehandsker – og forhåbentlig en kuffert.

Aston Martin

Så velkommen indenfor hos det nye Kuffert & Kørehandsker. Håber du er lige så begejstret som mig, og at du vil støtte op om universet, så vi kan fortsætte med at vokse og skabe flere automobilminder sammen. Og apropos det. Der er masser af gode sager på vej her i maj måned 2021. Vi tester både BMW M5, BMW M4, Mercedes S-Klasse, en helt ny Volkswagen Caddy camper og en serie af nye el-biler. Så velkommen indenfor til det nye Kuffert & Kørehandsker, og husk at følge med på alt fra Instagram til Facebook, YouTube, Spotify og her på bloggen.   


Indsend en kommentar


Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort